Szervizünkben a teljes kerékcsere folyamatán kívül vállaljuk:

 

• Defektes gumik javítását
• Centírozást
• Új gumik/gumiszettek megrendelését


Tekintse meg a munkafolyamatot, kattintson a videóra!

 

Folyamat
A gépjármű felemelése után a dísztárcsákat eltávolítjuk, majd a kerekeket leszerelve egy svéd kerékmosóba helyezve 60°C-os vízben granulátum-rálövéses technikával tisztára mossuk (nem használunk drótkefét, így nem sérül a felni). A kerekek mosása kiemelten fontos annak érdekében, hogy később a centírozásnál hiteles értékeket kapjunk, és ne befolyásolja a gramm pontosságú mérést a felnin lerakódott sár és fékpor.

 
A mosás után az ügyfél eldöntheti, hogy a gumikat a hagyományos kisgépen történő pajszeres technikával, vagy az automata gépen, a legmodernebb technikával szereljük. Az automata technika előnye, hogy nem használunk szerelővasat, így a felni nem sérülhet. Ezzel garantálhatjuk a szerelés utáni karcmentes állapotot.


A gumik cseréje után évente hitelesített centírozónkon kiegyensúlyozzuk a kerekeket, ahol azok mosásának köszönhetően garantáltan tökéletesen pontos eredményt kapunk.


Mielőtt visszahelyezzük a kerekeket, a csavarokat zsírozzuk annak érdekében, hogy megakadályozzuk azok későbbi nehézkes levételét és beragadását.


Miután felkerültek a kerekek, nyomatékkulccsal húzzuk meg a csavarokat, a nyomatéktáblázat gépjárműtípus szerinti értékeit szem előtt tartva.


A dísztárcsákat tisztára mosva felhelyezzük.